Managementassistent 16 uur per week

Functieomschrijving

Managementassistent

Voor locatie West zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste managementassistent die graag ons team wil komen versterken!


Functieomschrijving

Als managementassistent ben je onze spin in ’t web! Vaak ben je het eerste contact voor instanties en de ouders/verzorgers van de kinderen aan wie wij zorg verlenen. Je biedt secretariële, administratieve en organisatorische ondersteuning. Je plant en organiseert zowel inhoudelijke als organisatorische besprekingen en overleggen. Daarnaast verzorg je de correspondentie en de administratie die voortkomt uit de behandeling van de cliënten en houd je de cliëntendossiers bij. Je verricht deze werkzaamheden voor de behandelaren waaronder de Kinderarts en Kinder- en Jeugdpsychiater.
Vereisten

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde relevante MBO- opleiding. MBO+ of HBO denkniveau is een pré;
  • Je hebt relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie (binnen de jeugdzorg is een pré);
  • Je hebt kennis van- en inzicht in administratieve (werk-)processen;
  • Kennis van het EPD is een pre en je kan goed overweg met het MS-office pakket;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je kan goed plannen, organiseren en structureren;
  • Wij hebben aan jou een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken in het team en met andere managementassistenten;
  • Je bent pro actief, klantvriendelijk, nauwkeurig, probleemoplossend, flexibel en representatief.


Arbeidsvoorwaarden
Het dienstverband is in eerste instantie voor bepaalde tijd (1 jaar) met de mogelijkheid tot verlenging.

Je salaris is conform de cao Jeugdzorg en geschiedt op basis van een opleiding en ervaring maximaal € 3.036,87 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36uur p/w).

't Kabouterhuis biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 %, mogelijkheid tot deelname aan collectieve ziektekostenverzekering, korting op OV- jaarkaarten en scholingsmogelijkheden.

Informatie
Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op de afdeling P&O via solliciteren@kabouterhuis.nl. Kijk voor meer informatie over werken bij onze organisatie op https://werkenbijkabouterhuis.nl/.

Solliciteren
Wil je graag bij ons aan de slag? Druk op de blauwe knop onder aan de pagina en solliciteer via de sollicitatiebutton.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.