Orthopedagoog-basispsycholoog/aanmeld coördinator

Functieomschrijving

Jonge kinderen ontwikkelen in een snel tempo cognitieve, motorische en emotionele vaardigheden. Het haperen of vastlopen van deze ontwikkeling heeft grote gevolgen. Als behandeling nodig is, moet dat snel en intensief. Voor jonge kinderen is soms lef nodig om buiten de gebaande paden deze hulp te bieden. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan ben jij op je plek bij 't Kabouterhuis.


Wat ga je doen?

Als orthopedagoog en/of basis psycholoog verricht je psychodiagnostisch onderzoek en ben je hoofd behandelaar van een aantal ambulante programma’s en groepen.  Daarbij test je kinderen en brengt de uitslag in de behandelbesprekingen in. De onderzoeken van de kinderen is een deeltaak onder verantwoordelijkheid van de regiebehandelaar zeer complex. Je bent regiebehandelaar van sociale vaardigheidstrainingen bent verantwoordelijk voor de inhoud en de uitvoering daarvan.  Je levert een bijdrage aan de behandeling van kind en gezin met als doel een optimale ontwikkeling van het kind te realiseren. Je werkt in een multidisciplinair team met een contextuele visie als basis.

Daarnaast vervul je de rol van aanmeld coördinator: je ontvangt alle aanmeldingen, overlegt daarover met gemeente en ouders en zorgt dat ze op korte termijn door de juiste behandelaars worden opgepakt. Je voert ook zelf startgesprekken met ouders en verwijzers. Vereisten

Wat heb je in huis?

Je hebt aantoonbare ervaring in het verrichten van zelfstandig onderzoek bij jonge kinderen en het verzorgen van verslaglegging. Je werkt graag met gezinnen uit verschillende culturen en met diverse psychiatrische problematiek. Je bent geregistreerd bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of je kunt je vóór indiensttreding registreren. De ontwikkeling van jonge kinderen kent geen geheimen voor je. Je hebt kennis van (erkende) therapeutische (crisis)interventies en behandelmethoden en van gedragsproblemen en –stoornissen. Je bent initiatiefrijk, slagvaardig, proactief en je hebt daarbij uitstekende communicatieve vaardigheden. Wij hebben aan jou een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken in een multidisciplinair team.. Het is een pre als je ervaring hebt: als hoofd behandelaar van een multidisciplinair team, met de doelgroep jonge kinderen met (complexe) psychiatrische problematiek, in een vergelijkbare functie binnen de jeugdzorg/ jeugd GGZ, met de begeleiding van kwetsbare kinderen op kinderdagverblijven en/of scholen.


De harde selectiecriteria zijn: 

  • een afgeronde academische opleiding (orthopedagogiek of kinder- en jeugd psychologie) met een diagnostiek aantekening


Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring in schaal 11,  maximaal € 4.896,26  bruto p.m. bij een fulltime dienstverband. Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% en korting op OV‑jaarkaarten.


Locatie en uren

Deze vacature is voor de locatie Amstelveen. De vacature is voor 24  uur. Het betreft een tijdelijke vervanging vanaf medio april 2020 tot 1 januari 2021 met mogelijk kans op voortzetting. 


Wil je meer informatie?  Mail dan naar solliciteren@kabouterhuis.nl Wij komen graag met je in contact!